Montagesystemen

Het monteren van zonnepanelen is eenvoudig met onderstaande montagehulpmiddelen. Ideaal voor caravan, camper, tuinhuis en vakantiehuis. De Kyocera panelen zijn al voorzien van diverse gaten ten behoeve van de montage. Let op met het boren en schroeven dat het paneel zelf (het glas, de elementen en de coating op de achterzijde niet worden beschadigd.


Hoekset
Hoekset voor het bevestigen van Kyocera panelen. De kunststof hoeken worden gelijmd en/of geschroefd op een vlakke ondergrond. De panelen worden met RVS parkers vastgezet (niet meegeleverd).

Prijs incl. BTW . . . . . . . € 49,00


Aluminium U-profiel
De eenvoudigste manier om een paneel op een vlakke ondergrond te monteren. Afmetingen profiel 25 x 25 mm. In de meeste Doe-het-zelf zaken te koop. Lijm en/of schroef het profiel op de ondergrond en bevestig het paneel met RVS bouten en moeren of met parkers op de bovenzijde van het profiel.

Prijs incl. BTW . . . . . . . op aanvraag


Dubbel-C-profiel
De panelen kunnen ook m.b.v dubbel C-profielen worden bevestigd. Deze methode wordt meestal toegepast als meerdere panelen naast elkaar worden bevestigd. Tussenbeugels en eindbeugels zijn leverbaar.

Prijs incl. BTW . . . . . . . op aanvraag


SKL1 Lijm voor het monteren van panelen uit de M-serie. Een tube is voldoende voor het lijmen van 2 modules

Prijs incl. BTW . . . . . . . € 9,90


SS4 Schroevenset voor het monteren van panelen uit de M-serie. Vier speciale schroeven voor het monteren van 1 module

Prijs incl. BTW . . . . . . . € 7,30


Montagesystemen voor netgekoppelde systemen Voor deze installaties worden vaak meerdere panelen aaneensluitend geplaatst op een schuin of plat dak of tegen een muur.

Doordat er veel verschillende mogelijkheden zijn hebben wij diverse beugels, railsystemen en passtukken beschikbaar. Neem contact met ons op info@dbcom.nl

 


Zomereik 48 5682 HH Best The Netherlands
Tel.: 0499 392261 Fax.: 0499 390371
Email: info@dbcom.nl